XDJ-1000: software- & firmware-updates

Software Update

• CDJ / XDJ Aggregator Tool voor Mac
  • Versie
    1.0.4
  • Laatste update
    10-sep-2020
  • Omschrijving

Om meerdere spelers aan te sluiten op een Mac, en ze eveneens aan te wijzen als audio-uitvoerapparaatdoelen voor je ondersteunende DJ-software, zul je eerst een geaggregeerd apparaat moeten instellen.
    Dat kan je normaal gezien bereiken aan de hand van Audio MIDI Setup, een hulpprogramma dat samen met Mac OS X wordt geleverd.
    We hebben een alternatief programma gecreëerd, CDJ/XDJ Aggregator, dat deze procedure vereenvoudigt tot één enkele klik.

Gelieve de instructiehandleiding te downloaden en te lezen voor je dit hulpprogramma installeert.

Windows-gebruikers hebben dit hulpprogramma niet nodig aangezien de CDJ/XDJ-drivers voor Windows al audio-uitvoer naar meerdere spelers ondersteunen.

Zorg ervoor dat je de Windows-drivers installeert en gebruikt die overeenstemmen met jouw speler.

Je kunt deze aggregator gebruiken voor de onderstaande modellen.
  • rekordbox
  • Omschrijving

Bezoek de rekordbox-website voor het laatste nieuws en updates.

Drivers

• Audio Driver For Windows
    Downloadlink (2,53 MB)
  • Versie
    1.600
  • Laatste update
    10-sep-2020
  • Omschrijving

AUDIODRIVER VOOR WINDOWS

Met deze drivers kun je je CDJ verbinden met een PC.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'Pioneer_CDJXDJ_Driver_***.exe.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: Pioneer_CDJXDJ_Driver_***.exe

De onderstaande modellen delen dezelfde driversoftware.
    • CDJ-TOUR1
    • CDJ-2000NXS2
    • CDJ-2000NXS
    • CDJ-900NXS
    • CDJ-850
    • CDJ-350
    • CDJ-2000
    • CDJ-900
    • CDJ-400
    • XDJ-1000
    • XDJ-700

Mac OS-gebruikers:
    Je hoeft deze driversoftware niet te installeren. De standaard audiodriversoftware van Mac OS zal automatisch geïnstalleerd worden wanneer je je CDJ met een USB-kabel verbindt met je Mac.

MIDI Mapping files

• XDJ-1000 Traktor HID connection guide
  • Omschrijving

Deze sectie geeft de informatie die je nodig hebt om je XDJ-1000 te gebruiken met TRAKTOR.

De XDJ-1000 heeft een modus voor bediening via de computer. Dat betekent dat je er TRAKTOR PRO 2 mee kunt bedienen als je je computer aansluit met een USB-kabel.

Als je geen TRAKTOR PRO 2-software hebt, ga dan naar de website van Native Instruments voor meer informatie.

Met de interne USB-geluidskaart kun je de XDJ-1000 gebruiken als een audio-uitvoerapparaat voor TRAKTOR PRO 2.

Voor je de XDJ gebruikt als controller voor TRAKTOR PRO 2:

• Update de firmware naar de laatste versie (Ver.1.04 of later).
    • Zorg ervoor dat TRAKTOR PRO 2 geüpdatet is naar Ver.2.8.1.
    • De XDJ werkt met de standaard driversoftware die op je computer geïnstalleerd is (Windows/Mac OS).
    • Lees de Aansluitingsgids (juni 2015) om je XDJ-1000 correct in te stellen voor gebruik met TRAKTOR PRO 2.

Voor je de XDJ gebruikt als audio-uitvoerapparaat voor TRAKTOR PRO 2:

• Update de firmware naar de laatste versie (Ver.1.04 of later).
    • Zorg ervoor dat TRAKTOR PRO 2 geüpdatet is naar Ver.2.8.1.
    • De XDJ werkt met de standaard driversoftware die op je Mac geïnstalleerd is. Windows-gebruikers moeten de meegeleverde driversoftware installeren (Ver.1.000 of later).
    • Lees de Aansluitingsgids (juni 2015) om je XDJ-1000 correct in te stellen voor gebruik met TRAKTOR PRO 2.
Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de XDJ-1000 vinden.
Software-informatie
Alle software-informatie voor de XDJ-1000 vinden.