Wij maken gebruik van cookies om je in staat te stellen om onze website optimaal te gebruiken. Door verder te gaan op de website, stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Lees meer.
Alle software

INTERFACE 2: software- & firmware-updates

04 februari, 2021

Update: Compatibiliteit met macOS Big Sur 11.2

MEER INFORMATIE

Door software en firmware te downloaden, stem je in met de voorwaarden van onze Gebruiksrechtovereenkomst voor software.

Drivers

  • INTERFACE 2 driver for Windows
    Downloadlink (4,04 MB)
  • Versie
    1.000
  • Laatste update
    06-jul-2017
  • Omschrijving

    DRIVER VOOR WINDOWS

    Met deze driver kun je je INTERFACE 2 verbinden met een computer.
    Lees de handleiding voor de installatieprocedure.

    Pak het gedownloade bestand "INTERFACE2***.exe.zip" uit. Dit bestand zal verschijnen: INTERFACE2***.exe

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de INTERFACE 2 vinden.
Servicecentra
Ontdek waar je jouw dj-toebehoren kunt laten herstellen.

Topresultaten

Alle resultaten bekijken

Niet gevonden wat je zocht? Probeer het eens met minder woorden of met een algemenere zoekterm.
Nog steeds niets? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst.