RMX-500: software- & firmware-updates

Software Update

• RMX-500 plugin Mac
    Downloadlink (4,18 MB)
  • Versie
    1.1.0
  • Laatste update
    01-dec-2022
  • Omschrijving

De RMX-500 Plug-in is een plug-in-softwaretoepassing. Om deze software te gebruiken moet de plug-in uitgevoerd worden in een hosttoepassing die de plug-in ondersteunt (VST of Audio Units). Met RMX-500 Plug-in kun je in een muziekcreatietoepassing dezelfde effecten gebruiken als tijdens een DJ-optreden. Je kunt dus de RMX-500 verbinden met een computer en gebruiken als controller, zodat je de diverse functies kunt gebruiken om intuïtief muziek te creëren, op dezelfde manier als tijdens een DJ-optreden.

Gelieve de firmwareversie van de RMX-500 te updaten naar versie 1.08 of later.

Pak het gedownloade bestand 'RMX-500_Plug-in_M***.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: RMX-500_Plug-in_M_***.pkg

De OS X Yosemite v10.10-verificatie werd voltooid.

Ondersteunde besturingssystemen
    Mac OS X v10.6, 10.7, 10.8, 10.9, 10.10

Bericht voor gebruikers van Mac OS X 10.8 of later
    Apple heeft zijn beveiliging in OS X 10.8 (Mountain Lion) en latere versies verhoogd. Daarom is het mogelijk dat je een waarschuwingsvenster te zien krijgt wanneer je de driversoftware of de firmware installeert die je gedownload hebt van de Pioneer Support-website of wanneer je een uninstaller uitvoert. Het waarschuwingsvenster zegt “[File name] can't be opened because the identity of the developer cannot be confirmed”. Gelieve de onderstaande stappen te volgen om het bestand te openen en te installeren of te verwijderen.

1. Open de zoekfunctie.
    2. Klik op het gedownloade bestand of klik erop met de rechtermuisknop (of control + klik) en selecteer [Open] in het weergegeven menu.
    3. Selecteer [Open] in het weergegeven dialoogvenster.
    4. Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie te voltooien.
  • RMX-500 plugin Windows
    Downloadlink (12,58 MB)
  • Versie
    1.0.1
  • Laatste update
    07-jun-2016
  • Omschrijving

De RMX-500 Plug-in is een plug-in-softwaretoepassing. Om deze software te gebruiken moet de plug-in uitgevoerd worden in een hosttoepassing die de plug-in ondersteunt (VST of Audio Units). Met RMX-500 Plug-in kun je in een muziekcreatietoepassing dezelfde effecten gebruiken als tijdens een DJ-optreden. Je kunt dus de RMX-500 verbinden met een computer en gebruiken als controller, zodat je de diverse functies kunt gebruiken om intuïtief muziek te creëren, op dezelfde manier als tijdens een DJ-optreden.

Gelieve de firmwareversie van de RMX-500 te updaten naar versie 1.08 of later.

* Het is mogelijk dat de RMX-500 Plug-in niet naar behoren werkt als je REMIX-STATION 500 gebruikt met een oudere firmwareversie.

Pak het gedownloade bestand 'RMX-500_Plug-in***exe.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: RMX-500_Plug-in_***.exe

De Windows 8.1-verificatie werd voltooid.

Ondersteunde besturingssystemen:

• Windows® 8.1 / Windows® 8.1 Pro
    • Windows® 8 / Windows® 8 Pro
    • Windows® 7 Home Premium / Professional / Ultimate (SP1 of later)

Drivers

• RMX-500 driver for macOS Sonoma
    Downloadlink (1,49 MB)
  • Versie
    4.0.3
  • Laatste update
    28-nov-2023
  • Omschrijving

AUDIODRIVER VOOR macOS Monterey (Intel® Core™ Processor / Apple M1 chip), Big Sur (Intel® Core™ Processor / Apple M1 chip) EN Catalina

Met deze driversoftware kun je je RMX-500 verbinden met een computer.
    Gelieve de Gebruiksinstructies te lezen voor de installatieprocedure.

Als je macOS Mojave gebruikt, gebruik dan de AUDIODRIVER VOOR MACOS ver. 1.x.x.

Pak het gedownloade bestand 'RMX500****dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: RMX-500_M_****.dmg

ver. 4.0.1 Update
    [OPGELOST]

• Verbeterde stabiliteit en andere kleine problemen werden opgelost.

Belangrijk bericht over de installatie van de driversoftware op macOS

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

• RMX-500 driver for Windows 10
    Downloadlink (3,33 MB)
  • Versie
    1.010
  • Laatste update
    29-nov-2016
  • Omschrijving

DRIVER VOOR WINDOWS 10

Met deze driver kun je je RMX-500 verbinden met een computer.
    Lees de handleiding voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand "RMX-500****exe.zip" uit. Dit bestand zal verschijnen: RMX-500****.exe

Hoor je geen audio met een foutmelding, volg dan deze instructies om het probleem op te lossen.

Software-informatie
Alle software-informatie voor de RMX-500 vinden.