TORAIZ SP-16: software- & firmware-updates

Software Update

• TORAIZ SP-16 DJS-TSP Project Creator VOOR Windows 10 / 8.1 / 7
    Downloadlink (6,18 MB)
  • Versie
    1.1.0
  • Laatste update
    07-jun-2018
  • Omschrijving

DJS-TSP Project Creator VOOR Windows 10 / 8.1 / 7

DJS-TSP Project Creator is een softwareprogramma om PROJECT- en SCENE-bestanden te creëren die je kunt gebruiken op DJS-1000 en TORAIZ SP-16.

Gelieve de firmware van TORAIZ SP-16 in de volgende gevallen te updaten naar Ver.1.40 of later:
    1. Als je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000 op TORAIZ SP-16
    2. Indien je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op TORAIZ SP-16 op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000

TORAIZ SP-16 Ver 1.40 gepland voor eind 2017.

Installatieprocedure
    1. Download de software via de downloadlink.
    2. Pak het gedownloade zip-bestand uit.
    3. Dubbelklik op DJS-TSP Project Creator ***.exe-bestand installeren en installeer het op je computer.
  • TORAIZ SP-16 DJS-TSP Project Creator For MAC
    Downloadlink (6,14 MB)
  • Versie
    1.1.0
  • Laatste update
    07-jun-2018
  • Omschrijving

DJS-TSP Project Creator VOOR MAC

DJS-TSP Project Creator is een softwareprogramma om PROJECT- en SCENE-bestanden te creëren die je kunt gebruiken op DJS-1000 en TORAIZ SP-16.

Gelieve de firmware van TORAIZ SP-16 in de volgende gevallen te updaten naar Ver.1.40 of later:
    1. Indien je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000 op TORAIZ SP-16
    2. Indien je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op TORAIZ SP-16 op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000

TORAIZ SP-16 Ver 1.40 gepland voor eind 2017.

Deze software is alleen verkrijgbaar op Mac OS X 10.10 en latere versies.

Installatieprocedure
    1. Download de software via de downloadlink.
    2. Pak het gedownloade zip-bestand uit.
    3. Dubbelklik op DJS-TSP Project Creator ***.pkg-bestand installeren en installeer het op je computer.
  • TORAIZ SP-16 DJS-TSP Project Creator VOOR Windows 10 / 8.1 / 7
    Downloadlink (6,18 MB)
  • Versie
    1.1.0
  • Laatste update
    07-jun-2018
  • Omschrijving

DJS-TSP Project Creator VOOR Windows 10 / 8.1 / 7

DJS-TSP Project Creator is een softwareprogramma om PROJECT- en SCENE-bestanden te creëren die je kunt gebruiken op DJS-1000 en TORAIZ SP-16.

Gelieve de firmware van TORAIZ SP-16 in de volgende gevallen te updaten naar Ver.1.40 of later:
    1. Als je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000 op TORAIZ SP-16
    2. Indien je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op TORAIZ SP-16 op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000

TORAIZ SP-16 Ver 1.40 gepland voor eind 2017.

Installatieprocedure
    1. Download de software via de downloadlink.
    2. Pak het gedownloade zip-bestand uit.
    3. Dubbelklik op DJS-TSP Project Creator ***.exe-bestand installeren en installeer het op je computer.

Other

• TORAIZ SP-16 FACTORY SAMPLES DATA
    Downloadlink (1881,55 MB)
  • Versie
    -
  • Laatste update
    28-sep-2017
  • Omschrijving

De nieuwste versie van Loopmasters-samples is geïnstalleerd op de TORAIZ SP-16.

• TORAIZ SP-16 DEMO PROJECT DATA
    Downloadlink (0,27 MB)
  • Versie
    B
  • Laatste update
    28-sep-2017
  • Omschrijving

Het demoproject voor TORAIZ SP-16 werd geüpdatet naar “Ver.B”.

Lees de update-instructies om het demoproject van jouw TORAIZ SP-16 te updaten.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de TORAIZ SP-16 vinden.