DJM-TOUR1: software- & firmware-updates

Drivers

• DJM-TOUR1 driver for Windows 10
    Downloadlink (3,28 MB)
  • Versie
    1.110
  • Laatste update
  • Omschrijving

Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DJM***.exe.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DJM***.exe

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Is je Windows OS Windows 8.1 of 7, gebruik dan de DRIVER VOOR WINDOWS 8.1 / 7.

• DJM-TOUR1 driver for Mac El Capitan or later
    Downloadlink (0,75 MB)
  • Versie
    2.0.1
  • Laatste update
    04-okt-2016
  • Omschrijving

DRIVERSOFTWARE VOOR MAC SIERRA EN EL CAPITAN

Met deze driversoftware kun je je DJM verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DJM***_M_***.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DJM***_M_***.dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Als je Mac OS v10.10 of ouder is, gelieve dan de DRIVERSOFTWARE VOOR MAC YOSEMITE te gebruiken.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

• DJM-TOUR1 driver for Mac Yosemite
    Downloadlink (0,91 MB)
  • Versie
    1.0.0
  • Laatste update
    12-jul-2016
  • Omschrijving

DRIVER VOOR MAC YOSEMITE

Met deze driversoftware kun je je DJM verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DJM***_M_***.dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DJM-***_M_***.dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DJM-TOUR1 vinden.