DJM-S9: software- & firmware-updates

Firmware Update

• DJM-S9 firmware Windows
    Downloadlink (1,05 MB)
  • Versie
    1.09
  • Laatste update
    26-nov-2019
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-MIXER. Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware Updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-MIXER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Drivers

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DJM-S9 vinden.