: software- & firmware-updates

Firmware Update

• DJM-750MK2 firmware
    Downloadlink (0,67 MB)
  • Versie
    1.04
  • Laatste update
    14-jan-2020
  • Omschrijving

Drivers

• DJM-750MK2 driver for Mac Yosemite
    Downloadlink (0,92 MB)
  • Versie
    1.0.0
  • Laatste update
    01-aug-2017
  • Omschrijving

Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DJM-750MK2_M_***.dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DJM-750MK2_M_***.dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie in het Engels.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.