DJM-450: software- & firmware-updates

Firmware Update

• DJM-450 firmware
    Downloadlink (0,64 MB)
  • Versie
    1.04
  • Laatste update
    06-feb-2018
  • Omschrijving

Drivers

• DJM-450 driver for Mac Yosemite
    Downloadlink (0,94 MB)
  • Versie
    1.1.2
  • Laatste update
    28-feb-2017
  • Omschrijving

DRIVER VOOR MAC YOSEMITE

Met deze driversoftware kun je je DJM verbinden met je Mac.
    Gelieve de Handleiding  te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DJM-450_M_***.dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DJM-450_M_***.dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

• DJM-450 driver for Windows
    Downloadlink (4,00 MB)
  • Versie
    1.102
  • Laatste update
    28-feb-2017
  • Omschrijving

DRIVER VOOR WINDOWS 10

Met deze driver kun je je DJM verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DJM***.exe.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DJM-450_***.exe

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Is je Windows OS Windows 8.1 of 7, gebruik dan de DRIVER VOOR WINDOWS 8.1 / 7.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DJM-450 vinden.