Wij maken gebruik van cookies om je in staat te stellen om onze website optimaal te gebruiken. Door verder te gaan op de website, stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Lees meer.
Alle software

DJM-450: software- & firmware-updates

Door software en firmware te downloaden, stem je in met de voorwaarden van onze Gebruiksrechtovereenkomst voor software.

Firmware Update

  • DJM-450 firmware
    Downloadlink (0,64 MB)
  • Versie
    1.06
  • Laatste update
    14-jan-2020
  • Omschrijving

    Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor jouw DJ MIXER.
    Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

    Gelieve de Firmware-updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ MIXER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Drivers

  • DJM-450 driver for Windows
    Downloadlink (4,00 MB)
  • Versie
    1.102
  • Laatste update
    28-feb-2017
  • Omschrijving

    DRIVER VOOR WINDOWS 10

    Met deze driver kun je je DJM verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

    Pak het gedownloade bestand 'DJM***.exe.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DJM-450_***.exe

    Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

    Is je Windows OS Windows 8.1 of 7, gebruik dan de DRIVER VOOR WINDOWS 8.1 / 7.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DJM-450 vinden.
Servicecentra
Ontdek waar je jouw dj-toebehoren kunt laten herstellen.

Topresultaten

Alle resultaten bekijken

Niet gevonden wat je zocht? Probeer het eens met minder woorden of met een algemenere zoekterm.
Nog steeds niets? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst.