DJM-250MK2: software- & firmware-updates

Firmware Update

• DJM-250MK2 firmware Mac
    Downloadlink (1,46 MB)
  • Versie
    1.06
  • Laatste update
    06-feb-2018
  • Omschrijving

Gelieve de Firmware-updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ MIXER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

• DJM-250MK2 firmware Windows
    Downloadlink (0,70 MB)
  • Versie
    1.06
  • Laatste update
    06-feb-2018
  • Omschrijving

Drivers

• DJM-250MK2 driver for Mac Yosemite
    Downloadlink (0,98 MB)
  • Versie
    1.0.0
  • Laatste update
    01-mrt-2017
  • Omschrijving

DRIVERSOFTWARE VOOR MAC EL CAPITAN

Met deze driversoftware kun je je DJM verbinden met een PC.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DJM750M***dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DJM-750_M_***.dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Als je Mac OS v10.10 of ouder is, gelieve dan de DRIVERSOFTWARE VOOR MAC YOSEMITE te gebruiken.

Bericht voor gebruikers van Mac OS X 10.8 of later
    Apple heeft zijn beveiliging in OS X 10.8 (Mountain Lion) en latere versies verhoogd. Daarom is het mogelijk dat je een waarschuwingsvenster te zien krijgt wanneer je de driversoftware of de firmware installeert die je gedownload hebt van de Pioneer Support-website of wanneer je een uninstaller uitvoert. Het waarschuwingsvenster zegt “[File name] can't be opened because the identity of the developer cannot be confirmed”. Gelieve de onderstaande stappen te volgen om het bestand te openen en te installeren of te verwijderen.

1. Open de zoekfunctie.
    2. Dubbelklik op het gedownloade dmg-bestand.
    3. Klik op het pkg- of app-bestand of klik erop met de rechtermuisknop (of Ctrl + klik) en selecteer [Open] in het weergegeven menu.
    4. Selecteer [Open] in het weergegeven dialoogvenster.
    5. Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie te voltooien of om de toepassing uit te voeren.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

• DJM-250MK2 driver for Windows
    Downloadlink (4,01 MB)
  • Versie
    1.001
  • Laatste update
    01-mrt-2017
  • Omschrijving

DRIVERSOFTWARE VOOR MAC YOSEMITE

Met deze driversoftware kun je je DJM verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DJM-2000_M_***_GK.dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DJM-2000_M_***_GK.dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Bericht voor gebruikers van Mac OS X 10.8 of later
    Apple heeft zijn beveiliging in OS X 10.8 (Mountain Lion) en latere versies verhoogd. Daarom is het mogelijk dat je een waarschuwingsvenster te zien krijgt wanneer je de driversoftware of de firmware installeert die je gedownload hebt van de Pioneer Support-website of wanneer je een uninstaller uitvoert. Het waarschuwingsvenster zegt “[File name] can't be opened because the identity of the developer cannot be confirmed”. Gelieve de onderstaande stappen te volgen om het bestand te openen en te installeren of te verwijderen.

1. Open de zoekfunctie.
    2. Dubbelklik op het gedownloade dmg-bestand.
    3. Klik op het pkg- of app-bestand of klik erop met de rechtermuisknop (of Ctrl + klik) en selecteer [Open] in het weergegeven menu.
    4. Selecteer [Open] in het weergegeven dialoogvenster.
    5. Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie te voltooien of om de toepassing uit te voeren.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DJM-250MK2 vinden.