RMX-500: software- & firmware-updates

Firmware Update

• RMX-500 firmware Mac
    Downloadlink (3,50 MB)
  • Versie
    1.0.8
  • Laatste update
    13-feb-2014
  • Omschrijving

Als de firmwareversie van jouw unit Ver.1.08 is, hoef je de firmware niet te updaten.
    Gelieve de handleiding te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw RMX-500 heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Pak het gedownloade bestand 'RMX500FirmwareM***.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: RMX-500_Firmware_M_1.08.dmg

Bericht voor gebruikers van Mac OS X 10.8 of later
    Apple heeft zijn beveiliging in OS X 10.8 (Mountain Lion) en latere versies verhoogd. Daarom is het mogelijk dat je een waarschuwingsvenster te zien krijgt wanneer je de driversoftware of de firmware installeert die je gedownload hebt van de Pioneer Support-website of wanneer je een uninstaller uitvoert. Het waarschuwingsvenster zegt “[File name] can't be opened because the identity of the developer cannot be confirmed”.

Gelieve de onderstaande stappen te volgen om het bestand te openen en te installeren of te verwijderen.

1. Open de zoekfunctie.
    2. Dubbelklik op het gedownloade dmg-bestand.
    3. Klik op het pkg- of app-bestand of klik erop met de rechtermuisknop (of Ctrl + klik) en selecteer [Open] in het weergegeven menu.
    4. Selecteer [Open] in het weergegeven dialoogvenster.
    5. Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie te voltooien of om de toepassing uit te voeren.

Software Update

• RMX-500 plugin Windows
    Downloadlink (12,58 MB)
  • Versie
    1.0.1
  • Laatste update
    07-jun-2016
  • Omschrijving

De RMX-500 Plug-in is een plug-in-softwaretoepassing. Om deze software te gebruiken moet de plug-in uitgevoerd worden in een hosttoepassing die de plug-in ondersteunt (VST of Audio Units). Met RMX-500 Plug-in kun je in een muziekcreatietoepassing dezelfde effecten gebruiken als tijdens een DJ-optreden. Je kunt dus de RMX-500 verbinden met een computer en gebruiken als controller, zodat je de diverse functies kunt gebruiken om intuïtief muziek te creëren, op dezelfde manier als tijdens een DJ-optreden.

Gelieve de firmwareversie van de RMX-500 te updaten naar versie 1.08 of later.

* Het is mogelijk dat de RMX-500 Plug-in niet naar behoren werkt als je REMIX-STATION 500 gebruikt met een oudere firmwareversie.

Pak het gedownloade bestand 'RMX-500_Plug-in***exe.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: RMX-500_Plug-in_***.exe

De Windows 8.1-verificatie werd voltooid.

Ondersteunde besturingssystemen:

• Windows® 8.1 / Windows® 8.1 Pro
    • Windows® 8 / Windows® 8 Pro
    • Windows® 7 Home Premium / Professional / Ultimate (SP1 of later)
  • RMX-500 plugin Mac
    Downloadlink (8,40 MB)
  • Versie
    1.0.2
  • Laatste update
    07-jun-2016
  • Omschrijving

De RMX-500 Plug-in is een plug-in-softwaretoepassing. Om deze software te gebruiken moet de plug-in uitgevoerd worden in een hosttoepassing die de plug-in ondersteunt (VST of Audio Units). Met RMX-500 Plug-in kun je in een muziekcreatietoepassing dezelfde effecten gebruiken als tijdens een DJ-optreden. Je kunt dus de RMX-500 verbinden met een computer en gebruiken als controller, zodat je de diverse functies kunt gebruiken om intuïtief muziek te creëren, op dezelfde manier als tijdens een DJ-optreden.

Gelieve de firmwareversie van de RMX-500 te updaten naar versie 1.08 of later.

Pak het gedownloade bestand 'RMX-500_Plug-in_M***.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: RMX-500_Plug-in_M_***.pkg

De OS X Yosemite v10.10-verificatie werd voltooid.

Ondersteunde besturingssystemen
    Mac OS X v10.6, 10.7, 10.8, 10.9, 10.10

Bericht voor gebruikers van Mac OS X 10.8 of later
    Apple heeft zijn beveiliging in OS X 10.8 (Mountain Lion) en latere versies verhoogd. Daarom is het mogelijk dat je een waarschuwingsvenster te zien krijgt wanneer je de driversoftware of de firmware installeert die je gedownload hebt van de Pioneer Support-website of wanneer je een uninstaller uitvoert. Het waarschuwingsvenster zegt “[File name] can't be opened because the identity of the developer cannot be confirmed”. Gelieve de onderstaande stappen te volgen om het bestand te openen en te installeren of te verwijderen.

1. Open de zoekfunctie.
    2. Klik op het gedownloade bestand of klik erop met de rechtermuisknop (of control + klik) en selecteer [Open] in het weergegeven menu.
    3. Selecteer [Open] in het weergegeven dialoogvenster.
    4. Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie te voltooien.

Drivers

• RMX-500 driver for Windows 10
    Downloadlink (3,33 MB)
  • Versie
    1.010
  • Laatste update
    29-nov-2016
  • Omschrijving

DRIVER VOOR WINDOWS 10

Met deze driver kun je je RMX-500 verbinden met een computer.
    Lees de handleiding voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand "RMX-500****exe.zip" uit. Dit bestand zal verschijnen: RMX-500****.exe

Hoor je geen audio met een foutmelding, volg dan deze instructies om het probleem op te lossen.

Ondersteunde OS-versie en recentste informatie (in Engels)

Is je Windows OS Windows 8.1 of 7, gebruik dan de DRIVER VOOR WINDOWS 8.1 / 7.

• RMX-500 driver for Mac Yosemite
    Downloadlink (0,90 MB)
  • Versie
    1.0.0
  • Laatste update
    04-okt-2016
  • Omschrijving

DRIVERSOFTWARE VOOR MAC YOSEMITE

Met deze driversoftware kun je je RMX-500 verbinden met een computer.
    Gelieve de Gebruiksinstructies te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'RMX500****dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: RMX-500_M_****.dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

• RMX-500 driver for Mac El Capitan or later
    Downloadlink (0,75 MB)
  • Versie
    1.1.0
  • Laatste update
    04-okt-2016
  • Omschrijving

DRIVERSOFTWARE VOOR MAC SIERRA EN MAC EL CAPITAN

Met deze driversoftware kun je je RMX-500 verbinden met een computer.
    Gelieve de Gebruiksinstructies te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'RMX500****dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: RMX-500_M_****.dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Als je Mac OS v10.10 of ouder is, gelieve dan de DRIVERSOFTWARE VOOR MAC YOSEMITE te gebruiken.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de RMX-500 vinden.