Alle software

DJS-1000: software- & firmware-updates

Door software en firmware te downloaden, stem je in met de voorwaarden van onze Gebruiksrechtovereenkomst voor software.

Firmware Update

• DJS-1000 firmware
    Downloadlink (95,00 MB)
  • Versie
    1.20
  • Laatste update
    13-okt-2022
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor jouw DJ-SAMPLER.
    Gelieve de firmware te updaten naar de laatste versie om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware-updatehandleiding te lezen om de firmwareversie van jouw DJ-SAMPLER te controleren en te weten te komen hoe je de firmware moet updaten.

ver. 1.20 Update
    [NIEUW]
    • In totaal kunnen nu tot 6 CDJ-3000- en DJS-1000-toestellen aangesloten worden via PRO DJ LINK.
      * Gelieve de firmware van de CDJ-3000 en DJS-1000 naar de recentste versie te updaten.
      • [NIEUW]
      • Playback-modus is nu beschikbaar in de Utility. Naast Player-modus kun je nu ook Drum Machine-modus selecteren, waardoor de DJS-1000 bij gebruik van Beat Sync niet de masterspeler wordt.

Bestandsnaam:DJS1000_ver120.zip
      Bestandsgrootte:94.9 MB (99,614,520 bytes)

Het volgende bestand zal worden uitgepakt.
      DJS1000.UPD (99,584,020 bytes)

Opensourcekennisgeving:
      Deze software bevat opensource-softwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

Software Update

• DJS-1000 DJS-TSP Project Creator For MAC
    Downloadlink (3,12 MB)
  • Versie
    1.1.2
  • Laatste update
    04-feb-2021
  • Omschrijving

DJS-TSP Project Creator VOOR MAC

DJS-TSP Project Creator is een softwareprogramma om PROJECT- en SCENE-bestanden te creëren die je kunt gebruiken op DJS-1000 en TORAIZ SP-16.

Gelieve de firmware van TORAIZ SP-16 in de volgende gevallen te updaten naar Ver.1.40 of later:
    1. Indien je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000 op TORAIZ SP-16
    2. Indien je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op TORAIZ SP-16 op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000

TORAIZ SP-16 Ver 1.40 gepland voor eind 2017.

Deze software is alleen verkrijgbaar op Mac OS X 10.10 en latere versies.

Installatieprocedure
    1. Download de software via de downloadlink.
    2. Pak het gedownloade zip-bestand uit.
    3. Dubbelklik op DJS-TSP Project Creator ***.pkg-bestand installeren en installeer het op je computer.
  • DJS-1000 DJS-TSP Project Creator For Windows
    Downloadlink (6,18 MB)
  • Versie
    1.1.1
  • Laatste update
    24-okt-2019
  • Omschrijving

DJS-TSP Project Creator VOOR Windows 10 / 8.1 / 7

DJS-TSP Project Creator is een softwareprogramma om PROJECT- en SCENE-bestanden te creëren die je kunt gebruiken op DJS-1000 en TORAIZ SP-16.

Gelieve de firmware van TORAIZ SP-16 in de volgende gevallen te updaten naar Ver.1.40 of later:
    1. Als je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000 op TORAIZ SP-16
    2. Indien je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op TORAIZ SP-16 op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000

TORAIZ SP-16 Ver 1.40 gepland voor eind 2017.

Installatieprocedure
    1. Download de software via de downloadlink.
    2. Pak het gedownloade zip-bestand uit.
    3. Dubbelklik op DJS-TSP Project Creator ***.exe-bestand installeren en installeer het op je computer.
Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DJS-1000 vinden.
Software-informatie
Alle software-informatie voor de DJS-1000 vinden.
Servicecentra
Ontdek waar je jouw dj-toebehoren kunt laten herstellen.

Topresultaten

Alle resultaten bekijken

Niet gevonden wat je zocht? Probeer het eens met minder woorden of met een algemenere zoekterm.
Nog steeds niets? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst.