DJM-900NXS2: software- & firmware-updates

Drivers

• DJM-900NXS2 driver for Mac Yosemite
    Downloadlink (0,92 MB)
  • Versie
    1.0.2
  • Laatste update
    13-dec-2016
  • Omschrijving

DRIVER FOR MAC YOSEMITE

Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand"DJM-900NXS2_M_***.dmg.zip"uit. Dit bestand zal verschijnen: DJM-900NXS2_M_***.dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Als de foutmelding “Kernel extension is not from an identified developer (Kernel-extensie is niet afkomstig van een geïdentificeerde ontwikkelaar) ” verschijnt tijdens de installatie van een driver, klik dan op “OK” en sluit het dialoogvenster.

Bericht voor gebruikers van Mac OS X 10.8 of later
    Apple heeft zijn beveiliging in OS X 10.8 (Mountain Lion) en latere versies verhoogd. Daarom is het mogelijk dat je een waarschuwingsvenster te zien krijgt wanneer je de driversoftware of de firmware installeert die je gedownload hebt van de Pioneer Support-website of wanneer je een uninstaller uitvoert. Het waarschuwingsvenster zegt '[File name] can't be opened because the identity of the developer cannot be confirmed' ([Bestandsnaam] kan niet geopend worden omdat de identiteit van de ontwikkelaar niet bevestigd kan worden)”. Gelieve de onderstaande stappen te volgen om het bestand te openen en te installeren of te verwijderen.

1. Open [Finder]. (Open de zoekfunctie)
    2. Dubbelklik op het gedownloade dmg-bestand.
    3. Klik op het pkg- of app-bestand of klik erop met de rechtermuisknop (of Ctrl + klik) en selecteer [Open] in het weergegeven menu.
    4. Selecteer [Open] in het weergegeven dialoogvenster.
    5. Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie te voltooien of om de toepassing uit te voeren.

Opensource-kennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ("APSL") vallen. De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

• DJM-900NXS2 driver for Mac El Capitan or later
    Downloadlink (0,83 MB)
  • Versie
    2.0.2
  • Laatste update
    04-okt-2016
  • Omschrijving

DRIVER VOOR MAC SIERRA EN EL CAPITAN

Met deze driver kun je je DJM verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand "DJM-900NXS2_M_***.dmg.zip"uit. Dit bestand zal verschijnen: DJM-900NXS2_M_***.dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Als je Mac OS v10.10 of ouder is, gelieve dan de DRIVER VOOR MAC YOSEMITE te gebruiken.

Als de foutmelding 'Kernel extension is not from an identified developer' verschijnt tijdens de installatie van een driver, klik dan op 'OK' en sluit het dialoogvenster.

Bericht voor gebruikers van Mac OS X 10.8 of later
    Apple heeft zijn beveiliging in OS X 10.8 (Mountain Lion) en latere versies verhoogd. Daarom is het mogelijk dat je een waarschuwingsvenster te zien krijgt wanneer je de driversoftware of de firmware installeert die je gedownload hebt van de Pioneer Support-website of wanneer je een uninstaller uitvoert. Het waarschuwingsvenster zegt '[File name] can't be opened because the identity of the developer cannot be confirmed' ([Bestandsnaam] kan niet geopend worden omdat de identiteit van de ontwikkelaar niet bevestigd kan worden)”. Gelieve de onderstaande stappen te volgen om het bestand te openen en te installeren of te verwijderen.

1. Open [Finder]. (Open de zoekfunctie).
    2. Dubbelklik op het gedownloade dmg-bestand.
    3. Klik op het pkg- of app-bestand of klik erop met de rechtermuisknop (of Ctrl + klik) en selecteer [Open] in het weergegeven menu.
    4. Selecteer [Open] in het weergegeven dialoogvenster.
    5. Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie te voltooien of om de toepassing uit te voeren.

Opensource-kennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ("APSL"). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DJM-900NXS2 vinden.