DJS-1000: software- & firmware-updates

Firmware Update

• DJS-1000 firmware
    Downloadlink (94,96 MB)
  • Versie
    1.11
  • Laatste update
    19-jun-2018
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor jouw DJ-SAMPLER.
    Gelieve de firmware te updaten naar de laatste versie om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware-updatehandleiding te lezen om de firmwareversie van jouw DJ-SAMPLER te controleren en te weten te komen hoe je de firmware moet updaten.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

Software Update

• DJS-1000 DJS-TSP Project Creator For Windows
    Downloadlink (6,18 MB)
  • Versie
    1.1.1
  • Laatste update
    24-okt-2019
  • Omschrijving

DJS-TSP Project Creator VOOR Windows 10 / 8.1 / 7

DJS-TSP Project Creator is een softwareprogramma om PROJECT- en SCENE-bestanden te creëren die je kunt gebruiken op DJS-1000 en TORAIZ SP-16.

Gelieve de firmware van TORAIZ SP-16 in de volgende gevallen te updaten naar Ver.1.40 of later:
    1. Als je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000 op TORAIZ SP-16
    2. Indien je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op TORAIZ SP-16 op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000

TORAIZ SP-16 Ver 1.40 gepland voor eind 2017.

Installatieprocedure
    1. Download de software via de downloadlink.
    2. Pak het gedownloade zip-bestand uit.
    3. Dubbelklik op DJS-TSP Project Creator ***.exe-bestand installeren en installeer het op je computer.
  • DJS-1000 DJS-TSP Project Creator For MAC
    Downloadlink (6,24 MB)
  • Versie
    1.1.0
  • Laatste update
    14-feb-2018
  • Omschrijving

DJS-TSP Project Creator VOOR MAC

DJS-TSP Project Creator is een softwareprogramma om PROJECT- en SCENE-bestanden te creëren die je kunt gebruiken op DJS-1000 en TORAIZ SP-16.

Gelieve de firmware van TORAIZ SP-16 in de volgende gevallen te updaten naar Ver.1.40 of later:
    1. Indien je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000 op TORAIZ SP-16
    2. Indien je PROJECT- en SCENE-bestanden gebruikt die werden gecreëerd op TORAIZ SP-16 op DJS-TSP Project Creator en/of DJS-1000

TORAIZ SP-16 Ver 1.40 gepland voor eind 2017.

Deze software is alleen verkrijgbaar op Mac OS X 10.10 en latere versies.

Installatieprocedure
    1. Download de software via de downloadlink.
    2. Pak het gedownloade zip-bestand uit.
    3. Dubbelklik op DJS-TSP Project Creator ***.pkg-bestand installeren en installeer het op je computer.

Drivers

• USB-verbinding (Bestandsdeling) driver voor Windows 10
    Downloadlink (9,05 MB)
  • Versie
    -
  • Laatste update
    14-feb-2018
  • Omschrijving

USB-VERBINDING (Bestandsdeling) DRIVER VOOR Windows10

Met deze driversoftware kun je de bestandsdelingsfunctie van DJS-TSP Project Creator gebruiken.
    Deze driversoftware is dezelfde als de USB-VERBINDING (LINK Export) DRIVER voor CDJ’s/XDJ’s.

Installatieprocedure
    1. Download de driversoftware die compatibel is met jouw besturingssysteem via de downloadlink.
    2. Pak het gedownloade zip-bestand uit.
    3. Dubbelklik op het bestand setup.exe en installeer het op je computer.
  • USB-verbinding (Bestandsdeling) driver voor Windows 8.1
    Downloadlink (9,06 MB)
  • Versie
    -
  • Laatste update
    14-feb-2018
  • Omschrijving

USB-VERBINDING (Bestandsdeling) DRIVER VOOR Windows8.1

Met deze driversoftware kun je de bestandsdelingsfunctie van DJS-TSP Project Creator gebruiken.
    Deze driversoftware is dezelfde als de USB-VERBINDING (LINK Export) DRIVER voor CDJ’s/XDJ’s.

Installatieprocedure
    1. Download de driversoftware die compatibel is met jouw besturingssysteem via de downloadlink.
    2. Pak het gedownloade zip-bestand uit.
    3. Dubbelklik op het bestand setup.exe en installeer het op je computer.
  • USB-verbinding (Bestandsdeling) driver voor Windows 7
    Downloadlink (9,03 MB)
  • Versie
    -
  • Laatste update
    14-feb-2018
  • Omschrijving

USB-VERBINDING (Bestandsdeling) DRIVER VOOR Windows7

Met deze driversoftware kun je de bestandsdelingsfunctie van DJS-TSP Project Creator gebruiken.
    Deze driversoftware is dezelfde als de USB-VERBINDING (LINK Export) DRIVER voor CDJ’s/XDJ’s.

Installatieprocedure
    1. Download de driversoftware die compatibel is met jouw besturingssysteem via de downloadlink.
    2. Pak het gedownloade zip-bestand uit.
    3. Dubbelklik op het bestand setup.exe en installeer het op je computer.
  • USB-verbinding (Bestandsdeling) driver voor Mac
    Downloadlink (0,24 MB)
  • Versie
    -
  • Laatste update
    14-feb-2018
  • Omschrijving

USB VERBINDING (Bestandsdeling) DRIVER VOOR MAC

Met deze driversoftware kun je de bestandsdelingsfunctie van de DJS-TSP Project Creator gebruiken.
    De bestandsdelingsfunctie is enkel beschikbaar op Mac OS X 10.11 en latere versies.
    Deze driversoftware is dezelfde als de USB-VERBINDING (LINK Export) DRIVER voor CDJ’s/XDJ’s.

Installatieprocedure
    1. Download de driversoftware die compatibel is met jouw besturingssysteem via de downloadlink.
    2. Pak het gedownloade zip-bestand uit.
    3. Dubbelklik op het bestand setup.exe en installeer het op je computer.
Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DJS-1000 vinden.