DDJ-FLX4: software- & firmware-updates

Firmware Update

• DDJ-FLX4 firmware for Mac
    Downloadlink (1,44 MB)
  • Versie
    1.05
  • Laatste update
    21-mei-2024
  • Omschrijving

Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Updategids voor firmware te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Ver.1.02 Update
    [OPGELOST]

• Kleine problemen werden opgelost.

Bestandsnaam:DDJ-FLX4_v102_MAC.zip
    Bestandsgrootte:1.44 MB (1,515,520 bytes)

Het volgende bestand zal worden uitgepakt.
    DDJ-FLX4_v102_MAC.dmg (1.46 MB (1,536,000 bytes)

• DDJ-FLX4 firmware for Windows
    Downloadlink (1,26 MB)
  • Versie
    1.05
  • Laatste update
    21-mei-2024
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ CONTROLLER.
    Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Updategids voor firmware te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Ver.1.02 Update
    [OPGELOST]

• Kleine problemen werden opgelost.

Bestandsnaam:DDJ-FLX4_v102_WIN.zip
    Bestandsgrootte:1.26 MB (1,327,104 bytes)

Het volgende bestand zal worden uitgepakt.
    DDJ-FLX4_v102_WIN (4.09 MB (4,296,704 bytes)

Drivers

• DDJ-FLX4 driver
  • Omschrijving

Je hoeft deze driversoftware niet te installeren.
    De standaard audiodriver van Windows/mac OS wordt automatisch geïnstalleerd als DDJ-FLX4 verbonden is met je mac/pc met een USB-kabel.