DDJ-SR2: software- & firmware-updates

Drivers

• DDJ-SR2 driver for Mac Yosemite
    Downloadlink (0,79 MB)
  • Versie
    1.0.0
  • Laatste update
    07-sep-2017
  • Omschrijving

Gelieve de handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand “DDJSR2M***.dmg.zip”uit. Dit bestand zal verschijnen: DDJ-SR2_M_***.dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie in het Engels.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

• DDJ-SR2 driver for Windows
    Downloadlink (3,89 MB)
  • Versie
    1.000
  • Laatste update
    07-sep-2017
  • Omschrijving

DRIVER VOOR WINDOWS

Met deze driver kun je je DDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand “DDJSR2***.exe.zip”uit. Dit bestand zal verschijnen: DDJ-SR2_****.exe

Als er geen geluid wordt weergegeven of als je de DJ-software niet kunt beheren met Windows, klik hier om een oplossing te vinden voor het probleem.

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie in het Engels.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DDJ-SR2 vinden.