DDJ-RZX: software- & firmware-updates

Firmware Update

• DDJ-RZX firmware Mac
    Downloadlink (33,23 MB)
  • Versie
    1.10
  • Laatste update
    27-jun-2019
  • Omschrijving

Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Updategids voor firmware te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Drivers

• DDJ-RZX driver for Mac Yosemite
    Downloadlink (1,21 MB)
  • Versie
    1.0.1
  • Laatste update
    04-okt-2016
  • Omschrijving

DRIVER VOOR MAC YOSEMITE

Met deze driver kun je je DDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DDJ****dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DDJ****dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DDJ-RZX vinden.