DDJ-RZ: software- & firmware-updates

Firmware Update

• DDJ-RZ firmware Windows
    Downloadlink (1,17 MB)
  • Versie
    1.10
  • Laatste update
    19-sep-2017
  • Omschrijving

Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Updategids voor firmware te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

• DDJ-RZ firmware Mac
    Downloadlink (1,93 MB)
  • Versie
    1.10
  • Laatste update
    19-sep-2017
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ CONTROLLER.
    Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Updategids voor firmware te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Drivers

• DDJ-RZ driver for Windows
    Downloadlink (4,13 MB)
  • Versie
    1.200
  • Laatste update
    28-aug-2018
  • Omschrijving

DRIVER VOOR WINDOWS 10

Met deze driversoftware kun je je DDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DDJ****exe.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DDJ****.exe

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Is je Windows OS Windows 8.1 of 7, gebruik dan de DRIVER VOOR WINDOWS 8.1 / 7.

• DDJ-RZ driver for Mac El Capitan or later
    Downloadlink (1,02 MB)
  • Versie
    1.1.1
  • Laatste update
    04-okt-2016
  • Omschrijving

DRIVERSOFTWARE VOOR MAC SIERRA EN MAC EL CAPITAN

Met deze driversoftware kun je je DDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DDJ****dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DDJ****dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Als je Mac OS v10.10 of ouder is, gelieve dan de DRIVERSOFTWARE VOOR MAC YOSEMITE te gebruiken.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

• DDJ-RZ driver for Mac Yosemite
    Downloadlink (0,89 MB)
  • Versie
    1.0.0
  • Laatste update
    18-nov-2015
  • Omschrijving

DRIVERSOFTWARE VOOR MAC YOSEMITE

Met deze driversoftware kun je je DDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DDJ****dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DDJ****dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DDJ-RZ vinden.