DDJ-FLX10: software- & firmware-updates

Firmware Update

• DDJ-FLX10 firmware Mac
    Downloadlink (3,55 MB)
  • Versie
    1.12
  • Laatste update
    25-apr-2023
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-CONTROLLER.
    Gelieve de firmware naar de recentste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Lees de firmware-updategids om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Ver.1.12 Update
    [VERBETERD]

• In Part ISO-modus kan je door de lay-outinstellingen van de Track Separation-functie in rekordbox te veranderen nu het deel dat aangepast moet worden, omwisselen met de EQ-knop.
      Opmerking: zorg er ook voor dat je rekordbox updatet naar de recentste versie (ver. 6.7.1 of later).

Bestandsnaam: DDJ-FLX10_v112_MAC64.zip
    Bestandsgrootte: 3.55 MB (3,727,612 bytes)

Het volgende bestand wordt uitgepakt.
    DDJ-FLX10_v112_MAC64.dmg (3,739,591 bytes)

• DDJ-FLX10 firmware Windows
    Downloadlink (2,76 MB)
  • Versie
    1.12
  • Laatste update
    25-apr-2023
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-CONTROLLER.
    Gelieve de firmware naar de recentste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Lees de firmware-updategids om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Ver.1.12 Update
    [VERBETERD]

• In Part ISO-modus kan je door de lay-outinstellingen van de Track Separation-functie in rekordbox te veranderen nu het deel dat aangepast moet worden, omwisselen met de EQ-knop.
      Opmerking: zorg er ook voor dat je rekordbox updatet naar de recentste versie (ver. 6.7.1 of later).

Bestandsnaam: DDJ-FLX10_v112_WIN.zip
    Bestandsgrootte: 2.76 MB (2,895,763 bytes)

Het volgende bestand wordt uitgepakt.
    DDJ-FLX10_v112.exe (3,090,288 bytes

Drivers

• DDJ-FLX10 driver for Windows
    Downloadlink (9,96 MB)
  • Versie
    1.100
  • Laatste update
    23-mrt-2023
  • Omschrijving

AUDIO-STUURPROGRAMMA VOOR WINDOWS

Met deze driversoftware kun je je DDJ verbinden met een computer.
    De installatieprocedure vind je in de Handleiding.

Unzip het gedownloade bestand "ddjflx101100exe.zip". Dit bestand zal verschijnen: DDJ-FLX10_1.100.exe.

Ver.1.100 Release

• Er is driversoftware voor de DDJ-FLX10 vrijgegeven.

Ondersteunde OS-versie en recentste informatie

Mededeling opensourcecode (Curl License):
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de Curl license.

Mededeling opensourcecode (BSD 2-Clause "Simplified" License):
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de BSD 2-Clause "Simplified" License.

• DDJ-FLX10 Setting Utility for Mac
    Downloadlink (2,15 MB)
  • Versie
    1.0.0
  • Laatste update
    23-mrt-2023
  • Omschrijving

SETTING UTILITY VOOR MAC

Met deze Setting Utility kun je je DDJ verbinden met een computer.
    De installatieprocedure vind je in de Handleiding.

Unzip het gedownloade bestand "ddjflx10m100dmg.zip". Dit bestand zal verschijnen: DDJ-FLX10_M_1.0.0.dmg.

Ver.1.100 Releasee

• Er is Setting Utility-software voor de DDJ-FLX10 vrijgegeven.

Ondersteunde OS-versie en recentste informatie

Mededeling opensourcecode (Curl License):
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de Curl license.

Mededeling opensourcecode (BSD 2-Clause "Simplified" License):
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de BSD 2-Clause "Simplified" License.