DDJ-1000SRT: software- & firmware-updates

Firmware Update

• DDJ-1000SRT firmware Windows
    Downloadlink (1,49 MB)
  • Versie
    1.02
  • Laatste update
    29-okt-2019
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-CONTROLLER.
    Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware Updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

• DDJ-1000SRT firmware Mac
    Downloadlink (2,31 MB)
  • Versie
    1.02
  • Laatste update
    29-okt-2019
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-CONTROLLER.
    Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware Updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

MELDING

We hebben vastgesteld dat er een foutmelding verschijnt bij het updaten van de firmware op macOS Catalina 10.15. Volg de instructies onder "Tips indien je de firmware nog steeds niet kunt updaten" in de "Firmware-updategids" als je problemen ondervindt bij het updaten van de firmware.

Drivers

• DDJ-1000SRT driver for Windows
    Downloadlink (4,07 MB)
  • Versie
    1.000
  • Laatste update
    08-aug-2019
  • Omschrijving

AUDIODRIVER VOOR WINDOWS

Met deze driver kun je je DDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand "DDJ****exe.zip” uit. Dit bestand zal verschijnen: DDJ****.exe

Als je problemen hebt met de verbinding, werking en audio van rekordbox, neem dan hier een kijkje om deze problemen op te lossen.

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DDJ-1000SRT vinden.