XDJ-RX: software- & firmware-updates

Firmware Update

• XDJ-RX firmware
    Downloadlink (46,14 MB)
  • Versie
    2.21
  • Laatste update
    26-okt-2017
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-SYSTEEM. Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware Updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-MIXER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Enkel voor Mac OS X-gebruikers:
    Gebruikers die werken met v1.80 of eerder, moeten MIDI opnieuw toewijzen nadat ze de firmware hebben geüpdatet.
    Volg daarvoor de procedures voor MIDI-toewijzing hier.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de GNU General Public License 2 en / of de GNU Lesser General Public License 2.1. Meer informatie over de GNU GPL en de LGPL kun je vinden op de GNU-website. De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

Software Update

• rekordbox
  • Omschrijving

Bezoek de rekordbox-website voor het laatste nieuws en updates.

Drivers

MIDI Mapping files

• XDJ-RX MIDI map for Traktor
    Downloadlink (0,05 MB)
  • Versie
    1.03
  • Laatste update
    29-nov-2016
  • Omschrijving

Dit instellingenbestand is vereist wanneer je de XDJ-RX gebruikt als een controller voor TRAKTOR PRO 2 van Native Instruments.

Voor gebruik: zorg ervoor dat je Ver.2.7.1 van TRAKTOR PRO 2 gebruikt met de XDJ-RX.

Gebruik het bijgevoegde Hardware-diagram om je XDJ-RX correct in te stellen voor gebruik met TRAKTOR PRO 2.

Gelieve de Importgids te lezen voor de installatieprocedure.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de XDJ-RX vinden.
Software-informatie
Alle software-informatie voor de XDJ-RX vinden.