XDJ-AERO: software- & firmware-updates

• rekordbox
  • Omschrijving

Drivers

• XDJ-AERO driver for Windows
    Downloadlink (3,83 MB)
  • Versie
    1.300
  • Laatste update
    11-sep-2018
  • Omschrijving

DRIVER VOOR WINDOWS 10

Met deze driver kun je je XDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'XDJ***.exe.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: XDJ-AERO_****.exe

Ondersteunde OS-versie en recentste informatie (in Engels)

Is je Windows OS Windows 8.1 of 7, gebruik dan de DRIVER VOOR WINDOWS 8.1 / 7.

• XDJ-AERO driver for Mac
    Downloadlink (0,72 MB)
  • Versie
    1.0.0_GK2
  • Laatste update
    04-okt-2016
  • Omschrijving

Met deze driver kun je je XDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'XDJAEROM****dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: XDJ-AERO_M_****.dmg

De OS X El Capitan v10.11.1-verificatie werd voltooid. Gebruik de laatste versie van de driversoftware.

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (In Engels)

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

MIDI Mapping files

• XDJ-AERO MIDI map for Traktor
    Downloadlink (0,04 MB)
  • Versie
    1.01
  • Laatste update
    21-jan-2013
  • Omschrijving

Please use this MIDI Mapping file to be posted here when you use XDJ-AERO as a controller for "TRAKTOR PRO 2 Ver.2.6.0" provided by Native Instruments.

When you use XDJ-AERO as a controller for "TRAKTOR PRO 2 Ver.2.6.0"
    Please read this Connection Guide.
    The connection guide for TRAKOTR PRO 2 Ver2.6 is common with TRAKTOR PRO 2 ver.2.5.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de XDJ-AERO vinden.