Alle software

SEP-C1: software- & firmware-updates

Door software en firmware te downloaden, stem je in met de voorwaarden van onze Gebruiksrechtovereenkomst voor software.

Firmware Update

  • SEP-C1 firmware
    Downloadlink (2,56 MB)
  • Versie
    2.02
  • Laatste update
    16-mrt-2009
  • Omschrijving

    Als de firmwareversie van jouw unit Ver.2.02 is, hoef je de firmware niet te updaten.
    Gelieve de DJS Bedieningshandleiding te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw speler heeft en hoe je die kunt updaten.

Drivers

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de SEP-C1 vinden.
Servicecentra
Ontdek waar je jouw dj-toebehoren kunt laten herstellen.

Topresultaten

Alle resultaten bekijken

Niet gevonden wat je zocht? Probeer het eens met minder woorden of met een algemenere zoekterm.
Nog steeds niets? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst.