: software- & firmware-updates

Firmware Update

• DJM-900SRT firmware Windows
    Downloadlink (1,28 MB)
  • Versie
    1.13
  • Laatste update
    15-nov-2016
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-MIXER. Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware Updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-MIXER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

• DJM-900SRT firmware Mac
    Downloadlink (1,89 MB)
  • Versie
    1.13
  • Laatste update
    15-nov-2016
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-MIXER. Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware Updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-MIXER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Bericht voor gebruikers van Mac OS X 10.8 of later
    Apple heeft zijn beveiliging in OS X 10.8 (Mountain Lion) en latere versies verhoogd. Daarom is het mogelijk dat je een waarschuwingsvenster te zien krijgt wanneer je de driversoftware of de firmware installeert die je gedownload hebt van de Pioneer Support-website of wanneer je een uninstaller uitvoert. Het waarschuwingsvenster zegt “[File name] can't be opened because the identity of the developer cannot be confirmed”. Gelieve de onderstaande stappen te volgen om het bestand te openen en te installeren of te verwijderen.

1. Open de zoekfunctie.
    2. Klik op het gedownloade bestand of klik erop met de rechtermuisknop (of control + klik) en selecteer [Open] in het weergegeven menu.
    3. Selecteer [Open] in het weergegeven dialoogvenster.
    4. Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie te voltooien.

Drivers

• DJM-900SRT driver for Mac El Capitan or later
    Downloadlink (0,64 MB)
  • Versie
    1.1.1
  • Laatste update
    04-okt-2016
  • Omschrijving

DRIVERSOFTWARE VOOR MAC SIERRA EN MAC EL CAPITAN

Met deze driversoftware kun je je DJM verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Als je Mac OS v10.10 of ouder is, gelieve dan de DRIVERSOFTWARE VOOR MAC YOSEMITE te gebruiken.

Meer informatie over de compatibiliteit van Serato DJ Pro met El Capitan vind je op de Serato-website.

Download de driversoftware voor Mac OS. Dubbelklik op [DJM-900SRT_AudioDriver.pkg] en volg de instructies op het scherm om de driversoftware te installeren.

Als de foutmelding 'Kernel extension is not from an identified developer' verschijnt tijdens de installatie van een driver, klik dan op 'OK' en sluit het dialoogvenster.

Bericht voor gebruikers van Mac OS X 10.8 of later
    Apple heeft zijn beveiliging in OS X 10.8 (Mountain Lion) en latere versies verhoogd. Daarom is het mogelijk dat je een waarschuwingsvenster te zien krijgt wanneer je de driversoftware of de firmware installeert die je gedownload hebt van de Pioneer Support-website of wanneer je een uninstaller uitvoert. Het waarschuwingsvenster zegt “[File name] can't be opened because the identity of the developer cannot be confirmed”. Gelieve de onderstaande stappen te volgen om het bestand te openen en te installeren of te verwijderen.

1. Open de zoekfunctie.
    2. Dubbelklik op het gedownloade dmg-bestand.
    3. Klik op het pkg- of app-bestand of klik erop met de rechtermuisknop (of Ctrl + klik) en selecteer [Open] in het weergegeven menu.
    4. Selecteer [Open] in het weergegeven dialoogvenster.
    5. Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie te voltooien of om de toepassing uit te voeren.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

• DJM-900SRT driver for Mac Yosemite
    Downloadlink (0,84 MB)
  • Versie
    1.0.1
  • Laatste update
    18-nov-2015
  • Omschrijving

DRIVERSOFTWARE VOOR MAC YOSEMITE

Met deze driversoftware kun je je DJM verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Download de driversoftware voor Mac OS. Dubbelklik op [DJM-900SRT_AudioDriver.pkg] en volg de instructies op het scherm om de driversoftware te installeren.

Als de foutmelding 'Kernel extension is not from an identified developer' verschijnt tijdens de installatie van een driver, klik dan op 'OK' en sluit het dialoogvenster.

Bericht voor gebruikers van Mac OS X 10.8 of later
    Apple heeft zijn beveiliging in OS X 10.8 (Mountain Lion) en latere versies verhoogd. Daarom is het mogelijk dat je een waarschuwingsvenster te zien krijgt wanneer je de driversoftware of de firmware installeert die je gedownload hebt van de Pioneer Support-website of wanneer je een uninstaller uitvoert. Het waarschuwingsvenster zegt “[File name] can't be opened because the identity of the developer cannot be confirmed”. Gelieve de onderstaande stappen te volgen om het bestand te openen en te installeren of te verwijderen.

1. Open de zoekfunctie.
    2. Dubbelklik op het gedownloade dmg-bestand.
    3. Klik op het pkg- of app-bestand of klik erop met de rechtermuisknop (of Ctrl + klik) en selecteer [Open] in het weergegeven menu.
    4. Selecteer [Open] in het weergegeven dialoogvenster.
    5. Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie te voltooien of om de toepassing uit te voeren.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.