Alle software

DDJ-WeGO2: software- & firmware-updates

Door software en firmware te downloaden, stem je in met de voorwaarden van onze Gebruiksrechtovereenkomst voor software.

Firmware Update

• DDJ-WeGO2 firmware
    Downloadlink (0,06 MB)
  • Versie
    1.04
  • Laatste update
    15-sep-2016
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-CONTROLLER. Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware Updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Voor wie firmware Ver.9.01 of 9.02 gebruikt:
    Gelieve je iPad, iPhone of iPod touch te updaten naar iOS7.1 (of hoger),
    en update dan de firmware naar Ver.1.03.

Drivers

• DDJ-WeGO2 driver for Windows
    Downloadlink (0,97 MB)
  • Versie
    1.100
  • Laatste update
    04-okt-2016
  • Omschrijving

Met deze driversoftware kun je je DDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Mac OS-gebruikers:
    Je hoeft deze driversoftware niet te installeren. De standaard audiodriversoftware van Mac OS zal automatisch geïnstalleerd worden wanneer je je DDJ met een USB-kabel verbindt met je Mac.

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

MIDI Mapping files

• DDJ-WeGO2 Traktor Pro 2
    Downloadlink (0,05 MB)
  • Versie
    1.00
  • Laatste update
    06-dec-2013
  • Omschrijving

Dit instellingenbestand is vereist wanneer je TRAKTOR PRO 2 van Native Instruments gebruikt met de DDJ-WeGO2.

Voor gebruik:

• Gelieve je DDJ-WeGO2 te updaten naar de laatste firmwareversie (Ver.1.02 of later).
    • Zorg ervoor dat TRAKTOR PRO 2 geüpdatet is naar Ver.2.6.5.

Gebruik het volgende Hardware-diagram om je DDJ-WeGO2 correct in te stellen voor gebruik met TRAKTOR PRO 2.

Gelieve de Importgids te lezen voor de installatieprocedure.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DDJ-WeGO2 vinden.
Servicecentra
Ontdek waar je jouw dj-toebehoren kunt laten herstellen.

Topresultaten

Alle resultaten bekijken

Niet gevonden wat je zocht? Probeer het eens met minder woorden of met een algemenere zoekterm.
Nog steeds niets? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst.