Alle software

DDJ-T1: software- & firmware-updates

Door software en firmware te downloaden, stem je in met de voorwaarden van onze Gebruiksrechtovereenkomst voor software.

Drivers

MIDI Mapping files

  • DDJ-T1 setting file for Traktor Pro
    Downloadlink (0,05 MB)
  • Versie
    1.03
  • Laatste update
    07-mrt-2013
  • Omschrijving

    Dit instellingenbestand is vereist wanneer je TRAKTOR PRO 2 van Native Instruments gebruikt met de DDJ-T1. Dankzij dit bestand kun je de sample decks van TRAKTOR PRO 2 controleren met je DDJ-T1.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DDJ-T1 vinden.
Servicecentra
Ontdek waar je jouw dj-toebehoren kunt laten herstellen.

Topresultaten

Alle resultaten bekijken

Niet gevonden wat je zocht? Probeer het eens met minder woorden of met een algemenere zoekterm.
Nog steeds niets? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst.