DDJ-SZ: software- & firmware-updates

Firmware Update

• DDJ-SZ firmware Mac
    Downloadlink (1,93 MB)
  • Versie
    1.21
  • Laatste update
    21-sep-2017
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-CONTROLLER. Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware Updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Probleem opgelost waar dezelfde MIDI-code uitgevoerd werd in meerdere bewerkingen. (Bijgewerkt op 15 december 2014).
    Een MIDI-conflictkwestie opgelost waarbij dezelfde MIDI-code uitgevoerd werd wanneer TALKOVER in de MIC-schakelaar geselecteerd werd terwijl tegelijk de SHIFT-knop en de BROWSE-knop op DECK 1 ingedrukt werden. Bekijk hier de nieuwe MIDI-codetabel.

Voor wie SeratoDJ gebruikt:
    Je kunt nu tracks laden in het Files-paneel van Serato DJ Pro, door op bepaalde knoppen op de DDJ-SZ te drukken. Als je zowel Serato DJ Pro updatet naar Ver.1.7.2 en later, als de DDJ-SZ-firmware naar Ver.1.20 en later, zal de hierboven vermelde functie ingeschakeld worden.Je kunt de laatste versie van Serato DJ Pro downloaden van de Serato-website.
    Kijk hier voor meer details.

Voor wie TRAKTOR PRO2 gebruikt:
    Je hebt een nieuw TSI-bestand nodig om te gebruiken met de firmware Ver.1.20 en later. Als je het TSI-bestand gebruikt dat geleverd is door Pioneer DJ, download dan een nieuw TSI-bestand hier en importeer dit in je computer.

TRAKTOR PRO 2 van Native Instruments wordt nu ondersteund. (23 juni 2014)

• De firmwareversie 1.18 of later ondersteunt TRAKTOR PRO 2.
    • Wanneer je TRAKTOR PRO2 gebruikt met de DDJ-SZ, dien je de Setting File (Instellingenbestand) te importeren en TRAKTOR PRO 2 te updaten naar Ver.2.6.8.

Verbetering van de jogwheelgevoeligheid voor scratchen (20 mei 2014)

• De jogwheelgevoeligheid voor scratchen werd verbeterd in de firmware Ver.1.15.
    • Je moet zowel de Serato DJ Pro-software updaten naar Ver.1.6.3 en later, als de firmware van de DDJ-SZ updaten, om de gevoeligheidsverbetering door te voeren.
  • DDJ-SZ firmware Windows
    Downloadlink (1,16 MB)
  • Versie
    1.21
  • Laatste update
    21-sep-2017
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-CONTROLLER. Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware Updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Probleem opgelost waar dezelfde MIDI-code uitgevoerd werd in meerdere bewerkingen. (Bijgewerkt op 15 december 2014)
    Een MIDI-conflictkwestie opgelost waarbij dezelfde MIDI-code uitgevoerd werd wanneer TALKOVER in de MIC-schakelaar geselecteerd werd terwijl tegelijk de SHIFT-knop en de BROWSE-knop op DECK 1 ingedrukt werden. Bekijk hier de nieuwe MIDI-codetabel.

Voor wie SeratoDJ gebruikt:
    Je kunt nu tracks laden in het Files-paneel van Serato DJ Pro, door op bepaalde knoppen op de DDJ-SZ te drukken. Als je zowel Serato DJ Pro updatet naar Ver.1.7.2 en later, als de DDJ-SZ-firmware naar Ver.1.20 en later, zal de hierboven vermelde functie ingeschakeld worden. Je kunt de laatste versie van Serato DJ Pro downloaden van de Serato-website.
    Kijk hier voor meer details.

Voor wie TRAKTOR PRO2 gebruikt:
    Je hebt een nieuw TSI-bestand nodig om te gebruiken met de firmware Ver.1.20 en later. Als je het TSI-bestand gebruikt dat geleverd is door Pioneer DJ, download dan een nieuw TSI-bestand hier en importeer dit in je computer.

TRAKTOR PRO 2 van Native Instruments wordt nu ondersteund. (23 juni 2014)

• De firmwareversie 1.18 of later ondersteunt TRAKTOR PRO 2.
    • Wanneer je TRAKTOR PRO2 gebruikt met de DDJ-SZ, dien je de Setting File (Instellingenbestand) te importeren en TRAKTOR PRO 2 te updaten naar Ver.2.6.8.

Verbetering van de jogwheelgevoeligheid voor scratchen (20 mei 2014)

• De jogwheelgevoeligheid voor scratchen werd verbeterd in de firmware Ver.1.15.
    • Je moet zowel de Serato DJ Pro-software updaten naar Ver.1.6.3 en later, als de firmware van de DDJ-SZ updaten, om de gevoeligheidsverbetering door te voeren.

Drivers

• DDJ-SZ driver for Mac El Capitan or later
    Downloadlink (0,77 MB)
  • Versie
    1.1.1
  • Laatste update
    04-okt-2016
  • Omschrijving

DRIVERSOFTWARE VOOR MAC SIERRA EN MAC EL CAPITAN

Met deze driversoftware kun je je DDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DDJ****dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DDJ****dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Als je Mac OS v10.10 of ouder is, gelieve dan de DRIVERSOFTWARE VOOR MAC YOSEMITE te gebruiken.

Belangrijk bericht over de installatie van de driversoftware op macOS High Sierra 10.13 of later

Meer informatie over de compatibiliteit van Serato DJ Pro met El Capitan vind je op de Serato-website.

Bericht voor gebruikers van Mac OS X 10.8 of later
    Apple heeft zijn beveiliging in OS X 10.8 (Mountain Lion) en latere versies verhoogd.Daarom is het mogelijk dat je een waarschuwingsvenster te zien krijgt wanneer je de driversoftware of de firmware installeert die je gedownload hebt van de Pioneer DJ Support-website of wanneer je een uninstaller uitvoert. Het waarschuwingsvenster zegt “[File name] can't be opened because the identity of the developer cannot be confirmed”. Gelieve de onderstaande stappen te volgen om het bestand te openen en te installeren of te verwijderen.

1. Open de zoekfunctie.
    2. Dubbelklik op het gedownloade dmg-bestand.
    3. Klik op het pkg- of app-bestand of klik erop met de rechtermuisknop (of Ctrl + klik) en selecteer [Open] in het weergegeven menu.
    4. Selecteer [Open] in het weergegeven dialoogvenster.
    5. Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie te voltooien of om de toepassing uit te voeren.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

1. Open de zoekfunctie.
    2. Dubbelklik op het gedownloade dmg-bestand.
    3. Klik op het pkg- of app-bestand of klik erop met de rechtermuisknop (of Ctrl + klik) en selecteer [Open] in het weergegeven menu.
    4. Selecteer [Open] in het weergegeven dialoogvenster.
    5. Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie te voltooien of om de toepassing uit te voeren.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

• DDJ-SZ driver for Mac Yosemite
    Downloadlink (1,04 MB)
  • Versie
    1.0.1
  • Laatste update
    18-nov-2015
  • Omschrijving

DRIVERSOFTWARE VOOR MAC YOSEMITE

Met deze driversoftware kun je je DDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DDJ****dmg.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DDJ****dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Bericht voor gebruikers van Mac OS X 10.8 of later
    Apple heeft zijn beveiliging in OS X 10.8 (Mountain Lion) en latere versies verhoogd.Daarom is het mogelijk dat je een waarschuwingsvenster te zien krijgt wanneer je de driversoftware of de firmware installeert die je gedownload hebt van de Pioneer Support-website of wanneer je een uninstaller uitvoert. Het waarschuwingsvenster zegt “[File name] can't be opened because the identity of the developer cannot be confirmed”. Gelieve de onderstaande stappen te volgen om het bestand te openen en te installeren of te verwijderen.

1. Open de zoekfunctie.
    2. Dubbelklik op het gedownloade dmg-bestand.
    3. Klik op het pkg- of app-bestand of klik erop met de rechtermuisknop (of Ctrl + klik) en selecteer [Open] in het weergegeven menu.
    4. Selecteer [Open] in het weergegeven dialoogvenster.
    5. Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie te voltooien of om de toepassing uit te voeren.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensourcesoftwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

MIDI Mapping files

• DDJ-SZ Traktor Mac
    Downloadlink (0,65 MB)
  • Versie
    1.01
  • Laatste update
    15-dec-2014
  • Omschrijving

Dit instellingenbestand is vereist wanneer je TRAKTOR PRO 2 Ver.2.6.8 van Native Instruments gebruikt met de DDJ-SZ.

Voor gebruik: afhankelijk van de specificaties van je computer kan de reactie van het [Preferences]-venster enigszins vertragen na het importeren van het instellingenbestand. Dit gedrag zal echter geen problemen veroorzaken met de toepassing zelf.

Gebruik het volgende Hardwarediagram om je DDJ-SZ correct in te stellen voor gebruik met TRAKTOR PRO 2.

Gelieve de Importgids te lezen voor de installatieprocedure.

Het TSI-bestand werd gedeeltelijk gewijzigd, in lijn met de firmware-update waarbij conflictproblemen met MIDI opgelost werden. (Bijgewerkt op 15 december 2014)

• Als je de firmware Ver.1.20 of later gebruikt, moet je een nieuw TSI-bestand gebruiken.
    • Als je het TSI-bestand gebruikt dat geleverd is door Pioneer, download dan een nieuw TSI-bestand en importeer dit in je computer.
  • DDJ-SZ Traktor Windows
    Downloadlink (0,65 MB)
  • Versie
    1.01
  • Laatste update
    15-dec-2014
  • Omschrijving

Dit instellingenbestand is vereist wanneer je TRAKTOR PRO 2 Ver.2.6.8 van Native Instruments gebruikt met de DDJ-SZ.

Voor gebruik: afhankelijk van de specificaties van je computer kan de reactie van het [Preferences]-venster enigszins vertragen na het importeren van het instellingenbestand. Dit gedrag zal echter geen problemen veroorzaken met de toepassing zelf.

Gebruik het volgende Hardwarediagram om je DDJ-SZ correct in te stellen voor gebruik met TRAKTOR PRO 2.

Gelieve de Importgids te lezen voor de installatieprocedure.

Het TSI-bestand werd gedeeltelijk gewijzigd, in lijn met de firmware-update waarbij conflictproblemen met MIDI opgelost werden. (Bijgewerkt op 15 december 2014)

• Als je de firmware Ver.1.20 of later gebruikt, moet je een nieuw TSI-bestand gebruiken.
    • Als je het TSI-bestand gebruikt dat geleverd is door Pioneer, download dan een nieuw TSI-bestand en importeer dit in je computer.
Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DDJ-SZ vinden.