DDJ-RR: software- & firmware-updates

Firmware Update

• DDJ-RR firmware Windows
    Downloadlink (0,72 MB)
  • Versie
    1.08
  • Laatste update
    13-mrt-2018
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-CONTROLLER. Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware Updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

• DDJ-RR firmware Mac
    Downloadlink (1,48 MB)
  • Versie
    1.08
  • Laatste update
    13-mrt-2018
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-CONTROLLER. Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware Updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-CONTROLLER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Drivers

• DDJ-RR driver for Windows
    Downloadlink (3,93 MB)
  • Versie
    1.300
  • Laatste update
    28-aug-2018
  • Omschrijving

DRIVER VOOR WINDOWS 10

Met deze driversoftware kun je je DDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'DDJ****exe.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: DDJ****.exe

Als je problemen hebt met de verbinding, werking en audio van rekordbox, neem dan hier een kijkje om deze problemen op te lossen.

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie (in Engels)

Is je Windows OS Windows 8.1 of 7, gebruik dan de DRIVER VOOR WINDOWS 8.1 / 7.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DDJ-RR vinden.