CDJ-TOUR1: software- & firmware-updates

Drivers

• USB Connection Link Export driver for Windows10
    Downloadlink (10,49 MB)
  • Versie
    -
  • Laatste update
    10-sep-2020
  • Omschrijving

DRIVER VOOR USB-VERBINDING (LINK Export) VOOR Windows10

Dankzij deze driversoftware zul je de Link Export-functie van rekordbox kunnen gebruiken via een USB-verbinding.

Je kunt deze driversoftware gebruiken voor onderstaande modellen. (In Engels)

Installatieprocedure:
    1. Klik op de downloadlink en download de driversoftware die compatibel is met jouw besturingssysteem.
    2. Pak het gedownloade zipbestand uit.
    3. Dubbelklik op het bestand setup.exe en installeer het op je computer.
  • USB Connection Link Export driver for Windows8 and 81
    Downloadlink (10,53 MB)
  • Versie
    -
  • Laatste update
    10-sep-2020
  • Omschrijving

DRIVER VOOR USB-VERBINDING (LINK Export) VOOR Windows8/8.1

Dankzij deze driversoftware zul je de Link Export-functie van rekordbox kunnen gebruiken via een USB-verbinding.

Je kunt deze driversoftware gebruiken voor onderstaande modellen. (In Engels)

Installatieprocedure:
    1. Klik op de downloadlink en download de driversoftware die compatibel is met jouw besturingssysteem.
    2. Pak het gedownloade zipbestand uit.
    3. Dubbelklik op het bestand setup.exe en installeer het op je computer.
  • Audio Driver For Windows
    Downloadlink (2,53 MB)
  • Versie
    1.600
  • Laatste update
    10-sep-2020
  • Omschrijving

AUDIODRIVER VOOR WINDOWS

Met deze drivers kun je je CDJ verbinden met een PC.
    Gelieve de Handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand 'Pioneer_CDJXDJ_Driver_***.exe.zip' uit. Dit bestand zal verschijnen: Pioneer_CDJXDJ_Driver_***.exe

De onderstaande modellen delen dezelfde driversoftware.
    • CDJ-TOUR1
    • CDJ-2000NXS2
    • CDJ-2000NXS
    • CDJ-900NXS
    • CDJ-850
    • CDJ-350
    • CDJ-2000
    • CDJ-900
    • CDJ-400
    • XDJ-1000
    • XDJ-700

Mac OS-gebruikers:
    Je hoeft deze driversoftware niet te installeren. De standaard audiodriversoftware van Mac OS zal automatisch geïnstalleerd worden wanneer je je CDJ met een USB-kabel verbindt met je Mac.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de CDJ-TOUR1 vinden.