CDJ-800MK2: software- & firmware-updates

Firmware Update

• CDJ-800MK2 firmware
    Downloadlink (0,48 MB)
  • Versie
    2.10
  • Laatste update
    17-apr-2008
  • Omschrijving

Deze firmware is een systeemsoftwareprogramma voor je DJ-SPELER. Gelieve de firmware naar de laatste versie te updaten om de prestaties van het product te verbeteren.

Gelieve de Firmware Updategids te lezen om te controleren welke firmwareversie jouw DJ-SPELER heeft en hoe je de firmware kunt updaten.

Deze update zal de prestaties van de Master Tempo-toets, de leesbaarheid van vuile of gekraste schijven en de 'loop'-prestaties verbeteren en zal ervoor zorgen dat schijven beter herkend worden (CD-R - CDDA).
    Je hoeft alleen je CDJ-800MK2 te updaten als zijn systeemversie lager is dan 2.10.

Volg gewoon de vijf eenvoudige stappen hieronder:

1. Controleer welke versie van de CDJ-800MK2 je hebt
    • Schakel de speler in.
    • Houd 10 seconden lang de RELOOP/EXIT-knop ingedrukt. De systeemversie verschijnt op het scherm van de speler.
    • Denk erom, je hoeft alleen te updaten als je systeemversie lager is dan 2.10.
    • Om de CDJ-800MK2-speler weer normaal te laten werken, schakel je de speler uit en weer aan.

2. Download de firmware
    • Het bestand is 2,68 MB groot en werd vrijgegeven op 15 april 2008.
    • Als je browser het downloadproces niet automatisch start, zorg er dan voor dat je browser en beveiligingssoftware zo ingesteld zijn dat ze het downloaden van bestanden van deze website toestaan.
    • Je kunt ook met de rechtermuisknop op de link klikken en 'Save target as' (Doel opslaan als) klikken om het downloadproces te starten.

3. Controleer het firmwarebestand

Controleer de grootte (2,68 MB) van het gedownloade firmwarebestand CDJ800MK2_V2.10.iso door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en 'Properties' (Eigenschappen) te selecteren. (Opnieuw downloaden als de bestandsgrootte niet correct is.)

4. Creëer de updateschijf
    • Het is belangrijk dat je een lege CD-R-schijf of een volledig gewiste CD-RW-schijf van een kwaliteitsmerk gebruikt.
    • Creëer de updateschijf door het bestand op een CD-R- of CD-RW-schijf te branden.
    • Brand het bestand op de schijf in de 'disc-at-once'-modus (dubbele snelheid) en met het ISO 9660 CD-ROM bestandssysteemformaat. (Als het bestand niet correct op de schijf gebrand is, zal de speler de updateschijf niet herkennen en kan de update dus niet uitgevoerd worden.)
    • Zorg ervoor dat de brandprocedure volledig voltooid en afgesloten is.

5. Update je toestel
    • Update de firmware met behulp van de CD-R- of CD-RW-schijf waarop het firmwarebestand staat.
    • Voer de update uit volgens de procedure die uiteengezet wordt in de pdf 'CDJ-800MK2 update-instructies'.

Opmerking: Zorg ervoor dat je tijdens de update het toestel niet uitschakelt, de stroom niet afsluit en de schijf niet verwijdert.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de CDJ-800MK2 vinden.