XDJ-RX2: software- & firmware-updates

Drivers

• XDJ-RX2 audio driver for Windows
    Downloadlink (3,37 MB)
  • Versie
    1.020
  • Laatste update
    21-jun-2018
  • Omschrijving

AUDIODRIVER VOOR WINDOWS

Met deze driver kun je je XDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand “XDJRX2****exe.zip" uit. Dit bestand zal verschijnen: XDJ-RX2_****.exe

Als je problemen ondervindt met de audio, verbinding en werking van rekordbox, klik hier om een oplossing te vinden voor het probleem.

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie in het Engels.

• XDJ-RX2 audio driver for Mac
    Downloadlink (0,58 MB)
  • Versie
    1.0.0
  • Laatste update
    14-sep-2017
  • Omschrijving

AUDIODRIVER VOOR MAC

Met deze driver kun je je XDJ verbinden met een computer.
    Gelieve de handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Pak het gedownloade bestand “XDJRX2M***.dmg.zip” uit. Dit bestand zal verschijnen: XDJ-RX2_M_***.dmg

Ondersteunde OS-versie en laatste informatie in het Engels.

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

• USB Connection Link Export driver for Mac El Capitan or later
    Downloadlink (0,24 MB)
  • Versie
    -
  • Laatste update
    04-okt-2016
  • Omschrijving

USB-VERBINDING (LINK Export) DRIVER VOOR MAC SIERRA EN MAC EL CAPITAN

Dankzij deze driversoftware kun je de rekordbox Link Export-functie gebruiken via een USB-verbinding.
    Als je Mac OS X 10.10 of eerder gebruikt, heb je deze driver niet nodig

Je kunt deze driversoftware gebruiken voor onderstaande modellen. (In Engels)

Installatieprocedure
    1. Download de driversoftware die compatibel is met jouw OS via de downloadlink.
    2. Pak het gedownloade zipbestand uit.
    3. Dubbelklik op het bestand .pkg en installeer het op je computer.
  • USB Connection Link Export driver for Windows7
    Downloadlink (9,03 MB)
  • Versie
    -
  • Laatste update
    02-feb-2016
  • Omschrijving

DRIVER VOOR USB-VERBINDING (LINK Export) VOOR Windows7

Dankzij deze driversoftware zul je de Link Export-functie van rekordbox kunnen gebruiken via een USB-verbinding.

Je kunt deze driversoftware gebruiken voor onderstaande modellen. (In Engels)

Installatieprocedure:
    1. Klik op de downloadlink en download de driversoftware die compatibel is met jouw besturingssysteem.
    2. Pak het gedownloade zipbestand uit.
    3. Dubbelklik op het bestand setup.exe en installeer het op je computer.
  • USB Connection Link Export driver for Windows10
    Downloadlink (9,05 MB)
  • Versie
    -
  • Laatste update
    02-feb-2016
  • Omschrijving

DRIVER VOOR USB-VERBINDING (LINK Export) VOOR Windows10

Dankzij deze driversoftware zul je de Link Export-functie van rekordbox kunnen gebruiken via een USB-verbinding.

Je kunt deze driversoftware gebruiken voor onderstaande modellen. (In Engels)

Installatieprocedure:
    1. Klik op de downloadlink en download de driversoftware die compatibel is met jouw besturingssysteem.
    2. Pak het gedownloade zipbestand uit.
    3. Dubbelklik op het bestand setup.exe en installeer het op je computer.
  • USB Connection Link Export driver for Windows8 and 81
    Downloadlink (9,06 MB)
  • Versie
    -
  • Laatste update
    02-feb-2016
  • Omschrijving

DRIVER VOOR USB-VERBINDING (LINK Export) VOOR Windows8/8.1

Dankzij deze driversoftware zul je de Link Export-functie van rekordbox kunnen gebruiken via een USB-verbinding.

Je kunt deze driversoftware gebruiken voor onderstaande modellen. (In Engels)

Installatieprocedure:
    1. Klik op de downloadlink en download de driversoftware die compatibel is met jouw besturingssysteem.
    2. Pak het gedownloade zipbestand uit.
    3. Dubbelklik op het bestand setup.exe en installeer het op je computer.
Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de XDJ-RX2 vinden.