Software-informatie DDJ-REV1

MIDI-compatible software

• Om goede prestaties en een maximale compatibiliteit te waarborgen, moet je ervoor zorgen dat je toestel up-to-date is met de laatste firmware en drivers:
    • Laatste update: 13-jan-2022
    • LIJST MET MIDI-BERICHTEN

De DDJ-REV1 werkt met andere MIDI-compatibele software naast Serato DJ Lite, Serato DJ Pro, door een MIDI-bericht toe te wijzen.

Bekijk de lijst met MIDI-berichten om de mappingwaarden van alle toetsen en knoppen te vinden.
      Hoe je een MIDI-bericht toewijst aan een softwarefunctie vind je in de softwarehandleiding van de fabrikant.

Laat geen verschillende dj-softwareprogramma's tegelijk op je computer draaien.
      Als je wil overschakelen van de ene dj-software naar de andere,
      schakel je de DDJ-REV1 uit en vervolgens weer aan nadat je de nieuwe software hebt opgestart.

Meer details over het gebruik vind je bij de fabrikant van de software.

• Serato

• Om goede prestaties en een maximale compatibiliteit te waarborgen, moet je ervoor zorgen dat je toestel up-to-date is met de laatste firmware en drivers:
    • Laatste update: 13-jan-2022
    • SOFTWAREDOWNLOAD VOOR SERATO DJ LITE

De Serato DJ Lite-software is gratis beschikbaar op de onderstaande website
      https://serato.com/dj/Lite/downloads

Voor model
      [DJ Controller] DDJ-REV1

De installatieprocedure vind je in de "Handleiding voor DDJ-REV1".

Gelieve het Hardware-diagram voor Serato DJ Lite te bekijken.

DE SOFTWAREHANDLEIDING VOOR SERATO DJ LITE DOWNLOADEN

De Serato DJ Lite-softwarehandleiding is beschikbaar op de onderstaande website.
      https://serato.com/dj/lite/downloads

BESTURINGSOMGEVING VOOR SERATO DJ LITE

Bezoek https://serato.com/dj/lite/downloads?systemrequirements#system-requirements voor de recentste informatie over de besturingsomgeving van Serato DJ Lite.

• De werking kan niet gegarandeerd worden op alle computers, zelfs niet als aan de hier uiteengezette vereiste voorwaarden voor de besturingsomgeving is voldaan.
      • Afhankelijk van onder andere de instellingen voor energiebesparing van de computer is het mogelijk dat de CPU en de harde schijf over onvoldoende verwerkingscapaciteit beschikken.
        Zorg er vooral bij laptops voor dat de computer klaar is om continu hoge prestaties te leveren (bijvoorbeeld door de stroomkabel aangesloten te houden) wanneer je Serato DJ Lite gebruikt.
  • Informatie besturingssysteem

• Laatste bewerking: 13-jan-2022
    • Recentste informatie over Pioneer DJ-producten voor Windows® OS.

OS

Windows 11 (recentste servicepack)

Windows 10 (recentste servicepack)

• Laatste bewerking: 13-jan-2022
    • Recentste informatie over Pioneer DJ-producten voor macOS

OS

macOS Monterey 12 (Intel® Core™ Processor / Apple M1, M1 Pro, M1 Max-chip) (bijgewerkt naar de recentste versie)

macOS Big Sur 11 (Intel® Core™ Processor / Apple M1-chip) (bijgewerkt naar de recentste versie)

macOS Catalina 10.15 (bijgewerkt naar de recentste versie)

• Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
    Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DDJ-REV1 vinden.