DJM-900NXS2: software- & firmware-updates

Drivers

• DJM-900NXS2 Audio Driver for macOS Sonoma
    Downloadlink (1,31 MB)
  • Versie
    4.0.3
  • Laatste update
    28-nov-2023
  • Omschrijving

AUDIODRIVER VOOR macOS Monterey (Intel® Core™ Processor / Apple M1 chip), Big Sur (Intel® Core™ Processor / Apple M1 chip) EN Catalina

Met deze driver kun je je DJM verbinden met een computer.
    Gelieve de handleiding te lezen voor de installatieprocedure.

Als je macOS Mojave gebruikt, gebruik dan de AUDIODRIVER VOOR MACOS ver. 2.x.x.

Pak het gedownloade bestand “DJM900NXS2M***.dmg.zip” uit. Dit bestand zal verschijnen: DJM900NXS2M***.dmg

ver. 4.0.1 Update
    [OPGELOST]
    • Verbeterde stabiliteit en andere kleine problemen werden opgelost.

Belangrijk bericht over de installatie van de driversoftware op macOS

Opensourcekennisgeving:
    Deze software bevat opensource-softwarecodes die vallen onder de Apple Public Source License, Versie 2.0 ('APSL'). De machineleesbare kopie van de betreffende broncode is hier beschikbaar.

Tutorials, gebruikershandleidingen & documentatie
Alle tutorials, gebruikershandleidingen en documentatie voor de DJM-900NXS2 vinden.
Software-informatie
Alle software-informatie voor de DJM-900NXS2 vinden.